INTRODUCERE
CAPITOLUL I – MERCHANDISINGUL - GENERALITĂŢI
1.1. Conceptul de merchandising şi importanţa în comerţului cu amănuntul
1.2. Elementele definitorii ale merchandisingului
1.3. Merchandisingul şi comportamentul consumatorului
1.3.1. Studii cu privire la consumatori
1.3.2. Factorii generali care influenţează comportamentul consumatorului
1.3.3. Comportamentul specific în autoservire
CAPITOLUL II. PRINCIPII ŞI TEHNICI ALE MERCHANDISINGULUI
2.1. Principiul alocării spaţiului
2.2. Merchandisingul distribuitorului en-gross
2.3. Merchandisingul detailistului
CAPITOLUL III – PARTICULARITĂŢILE MERCHANDISINGULUI ASUPRA
LIBRĂRIEI DIVERTA
3.1. Scurt isoric
3.2. Brand-ul Diverta
3.3. Paşi de dezvoltare
3.4 Cercetarea de marketing - chestionarul
CONCLUZII
ANEXE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu