MERCHANDISING- ULUI ŞI PARTICULATITAŢILE SALE ASUPRA AMENAJĂRII LIBRARIILOR

INTRODUCERE
CAPITOLUL I – MERCHANDISINGUL - GENERALITĂŢI
1.1. Conceptul de merchandising şi importanţa în comerţului cu amănuntul
1.2. Elementele definitorii ale merchandisingului
1.3. Merchandisingul şi comportamentul consumatorului
1.3.1. Studii cu privire la consumatori
1.3.2. Factorii generali care influenţează comportamentul consumatorului
1.3.3. Comportamentul specific în autoservire
CAPITOLUL II. PRINCIPII ŞI TEHNICI ALE MERCHANDISINGULUI
2.1. Principiul alocării spaţiului
2.2. Merchandisingul distribuitorului en-gross
2.3. Merchandisingul detailistului
CAPITOLUL  III  –  PARTICULARITĂŢILE  MERCHANDISINGULUI  ASUPRA
LIBRĂRIEI DIVERTA
3.1. Scurt isoric
3.2. Brand-ul Diverta
3.3. Paşi de dezvoltare
3.4 Cercetarea de marketing - chestionarul
CONCLUZII
ANEXE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu