Masuri Sanitar-Veterinare de Prevenire si Combatere a Bolilor in Fermele de Animale

Cuprins

CAPITOLUL I. Structura organizatorica a serviciilor de
Consultanta Agricola la nivelul judetului Buzau
1.1 Structura organizatorica a O.J.C.A. Buzau
1.2 Atributiile fiecarui compartiment
1.3 Alte tipuri de structuri organizatorice privind consultanta in spatiul rural
CAPITOLUL ll. Principii de organizare a serviciilor de consultanta
2.1 Fundamentele organizarii serviciilor de consultanta
2.1.1 Servicii de consultanta ale statului
2.2.2 Servicii de consultanta comerclale
2.2.3 Organizatii ale fermierilor
2.2.4 Servicii de consultanta conduse prin proiecte
CAPITOLUL III. Metode ale Consultantei Agricole utilizate in cadrul
O.J.C.A Buzau
3.1 Consultanta individuala
3.1.1 Caracferisticile Consultantei Agriciole individuale
3.1.2 Tipuri de consultanta individuala
3.2 Consultanta in grup
3.2.1 Caracteristicile consultantei in grup
3.2.2 Tipuri de consultanta in grup folosite
CAPITOLUL IV. Utilizarea sistemelor informatice in Consultanta
Agricola
4.1 Aspecte generale asupra sistemelor informatice
4.2Tipuri de sisterne informatice utilizate in agricultura
4.3 Importanta intarnetului in contextul informatizarii agriculturii
CAPITOLUL V. Elaborarea programului anual de activitati in
Consultanta Agricola
5.1 Definitia programului de activitati si caracteristicile sale
5.2 Tipuri de activitati de consultanta posibile de aplicat in judetul Buzau
CAPITOLUL VI. Proiectarea unor activitati concrete de Consultanta
Agricola
6.1 Formularea anuntului
6.2 Formularea invitatiei
6.3 Programul de desfasurare a activitatii de consultanta in localitatea Ziduri judetul Buzau
6.4 Planul metodic de desfasurare a activitatii
6.5 Raportul privind desfasurarea actiunii
6.6 Eficienta activitatii desfasurate in consultanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu