Termeni şi condiţii de utilizare

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea materialelor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro  îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor noastre, pentru a le putea consulta în orice moment.
            Conţinutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuală
Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământul scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţioneaza utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.
Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro.
Trimiterea comenzii
Prin trimiterea unei comenzi, sunteți de acord că ați citit și înțeles termenii și condițiile http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro și vă asumaţi legal responsabilitatea care constituie acordul dintre dumneavoastră  și http://licenta-disertatie.blogspot.ro. Prin utilizarea acestui serviciu, confirmați că aţi atins vârsta legală pentru a fi în măsură să achiziționaţi oricare dintre serviciile și produsele noastre Utilizarea acestui site reprezintă adeziunea la termenii și condițiile noastre, după cum urmează. Nu ar trebui să utilizați acest serviciu, dacă nu respectă termenii și condițiile noastre.
Atunci când trimiteți o comandă sau o plată, aceasta înseamnă că achiziționați serviciul pentru uz personal și nu în scopuri comerciale. http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro nu oferă nicio restituire, nici garanții pentru toate produsele, exprimate sau implicite.

http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro deține dreptul de a rezilia contractul său de acord cu orice persoană care încearcă să prezinte un produs plagiat ca autentic. Trebuie să acceptați să nu  oferiţi un produs pus la dispoziția dumneavoastră de http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro oricăror terți în alte scopuri. http://lucrari-de-licenta-si-dizertatie.blogspot.ro poate termina serviciile cu dumneavoastră, dacă descoperim că plagiaţi sau distribui produsul pus la dispoziția dumneavoastră.
Odată ce un produs a fost livrat vi se cere să-l folosiţi doar pentru referință și numai de cercetare. Descurajăm cu fermitate orice formă de necinste academică și susținem ferm legile privind drepturile de autor și prin urmare nu vom tolera nici acte de plagiat de către clienții noștri. Prin urmare, ne așteptăm să utilizați produsele noastre ca probă ce să adere la toate regulile de citare ori de câte ori utilizați un text sau conținut din documentul furnizat de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu