1. ASPECTE PRIVIND CEREREA TURISTICA
1.1 Semnificatia Si Particularitati Ale Cererii Turistice
1.2 Determinanti Ai Cererii Turistice
1.3 Elasticitatea Cererii Turistice
1.4 Sezonalitatea Cererii Turistice
2. TIPURI DE TURISM CE SE POT PRACTICA IN ZONA
2.1 Turismul De Tranzit
2.2 Turismul De Drumetie Sau Itinerant
2.3 Endoturismul
2.4 Turismul Montan
2.5 Speoturismul
2.6 Turismul Sportiv
2.7 Turismul Cultural
2.8 Agroturismul. Turismul Rural. Turismul Verde Sau Ecoturismul
2.9 Silvoturismul
2.10 Turismul De Recreere
2.11 Turismul La Sfarsit De Saptamana
2.12 Tipul De Turism Mixt
3. ZONA TURISTICA TRADITIONALA SEMENIC
3.1 Subzona Montana Semenic
3.2 Subzona Crivaia - Valiug
3.3 Subzona Trei Ape - Garana
3.4 Subzona Resita - Secu
3.5 Subzona Munceii Dognecei
4. STUDIU DE CAZ LA S. C. XYZ S. A.
4.1 Prezentarea S. C. Xyz S. A.
4.2 Diagnosticul Potentialului Uman
4.2.1 Asigurarea Cu Personal
4.2.2 Calificarea Personalului
4.2.3 Structura Personalului
4.2.4 Eficienta Utilizarii Fortei De Munca
4.3 Diagnosticul Managementului Societatii
4.3.1 Gradul De Realizare A Criterilor De Performanta
4.4 Diagnosticul Comercial
4.4.1 Indicatori Ai Investitiei
4.5 Indicatori Ai Volumului De Activitate
4.5.1 Indicatori De Cheltuieli
4.5.2 Indicatori De Rentabilitate
4.5.3 Concurentii Societatii
4.5.4 Promovarea Serviciilor
5. CONCLUZII
6. BIBLIOGRAFIE