Studiu de caz privind metodele de conservare a ciupercilor

1.    ELEMENTE PRIVIND CADRUL NATURAL SI JURIDIC
1.1    Prezentarea Ocolului Silvic
1.1.1    Situatia Administrativa Pe Unitafi De Productie
1.2    Elemente Privind Cadrul Natural Si Juridic A Unitatii De Productie
1.2.1    Elemente De Identificare A Unitatii De Productie
1.2.2    Studiul Statiunii Si Al Vegetatiei
1.3    Conditii Climatice
1.3.1    Regimul Termic
1.3.2    Regimul Pluviometric
1.3.3    Regimul Eolian
1.3.4    Radiatia Solara
1.3.5    Nebulozitatea
1.3.6    Umiditatea Relativa A Aerului
1.3.7    Sinteza Climatica
2.    CIUPERCI COMESTIBILE SPONTANE
2.1    Elemente Generale Privind Bioproductia De Ciuperci Comestibile
2.2    Bioproductia Bazidiomicetelor
2.3    Influenta Factorilor De Mediu Asupra Productiei De Ciuperci
2.3.1    Raspandirea Principalelor Specii De Ciuperci Din Zona In Functie De Factorii De Mediu
2.3.2    Caracterizarea Morfologica Si Ecologica A Principalelor Specii De Ciuperci Valorificabile Din Cadrul Unitatii De Productie
2.3.3    Evaluarea Starii Resurselor De Ciuperci
2.4    Exploatarea Ciupercilor Comestibile
2.4.1    Recoltarea
2.4.2    Purtatul Ciupercilor
2.4.3    Receptia Ciupercilor
2.4.4    Sortarea Ciupercilor
2.4.5    Ambalarea Ciupercilor
2.4.6    Pastrarea
2.4.7    Reguli Si Metode De Verificare A Calitatii
2.5    Metode De Conservare A Ciupercilor Comestibile
3.    BIBLIOGRAFIE