INTRODUCERE
CAPITOLUL I
ÎNTREPRINDEREA DE
TURISM
1.1. Definiri
1.2. Structuri
organizatorice şi activităţi
1.3. Resurse
1.4. Strategii
utilizate în dezvoltarea firmelor
CAPITOLUL II
PREZENTAREA
HOTELULUI
2.1. Prezentarea
generală
2.2. Obiectul de
activitate
2.3. Piaţa firmei
(furnizori, clienţi, concurenţă)
2.4. Evoluţia
ofertei
2.5. Evoluţia
indicatorilor economico-financiari
2.6. Elemente ale
mediului extern
2.6.1.
Diagnosticul economico-financiar şi de gestiune
2.6.2.
Diagnosticul juridic
2.6.3.
Diagnosticul comercial
2.6.4.
Diagnosticul tehnic
2.6.5.
Diagnosticul social (al resurselor umane)
2.7. Aspecte SWOT
CAPITOLUL 3.
DIRECŢII DE
DEZVOLTARE A OFERTEI HOTELULUI
3.1 Premise
3.2 Direcţii de
acţiune
3.2.1.
Perfecţionarea procesului de management
3.2.2. Dezvoltarea
ofertei
3.2.3.
Diversificarea ofertei
3.2.4. Dezvoltarea
bazei de agrement
3.2.5.
Intensificarea acţiunilor de promovare a ofertei
3.2.6. Aspecte
privind personalul
CONCLUZII
BIBLIOGRAFIE
ANEXE ORGANIGRAMA
HOTELULUI
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu