1. INTRODUCERE.
I. GENERALITĂŢI DESPRE CALUL DE SPORT.
1. Caracterizarea biologică a cabalinelor.
2. Utilizarea calului în echitaţie (sportul hipic)
3. Particularităţile calului de sport.
4. Tehnologia de hrănire şi întreţinere a calului de
sport.
5. Practica dresajului, obstacolelor şi probei complete.
II. CERCETĂRI PERSONALE.
1. Importanţa profilului metabolic în aprecierea
interiorului calului de
sport.
2. Material şi metodă.
2.a. Prezentarea materialului cabalin de la Clubul
Sportiv al
Armatei "Steaua" Bucureşti
2.b. Modul de desfăşurare a antrenamentului de
scurtă durată,
respectiv de lungă durată efectuat la C.S.A.
"Steaua"
Bucureşti.
2.c. Tehnicile de laborator utilizate în efectuarea
investigaţiilor
hematologice şi biochimice.
3. Rezultate şi discuţii.