I. Etape in evolutia alimentatiei umane 3
Studiul alimentatiei - Dezvoltarea istorica a cunostintelor despre
alimentatie 3
Consideratii istorice asupra alimentatiei populatiilor de pe teritoriul
Romaniei 3
Alimentele 5
Gastronomia 5
2. Prezentarea serviciului 7
Continut, rol, trasaturi 7
1. Cateringul comercial 10
2. Cateringul colectiv 11
12
Tendinte actuale in cateringul din spitale 12
3. Cateringul de calatorie 12
13
Cateringul in vagoanele restaurant 13
14
3. Factori de influenta ai pietei 14
4. Oferta serviciului de catering 16
5. Cererea serviciului de catering 19
6. Tarifele serciciului de catering 21
7. Managementul activitatii de catering 23
8. Tehnologie culinara 26
Flux tehnologic 26
Premizele tehnologice in activitatea de alimentatie publica 26
9. Transport si depozitare 29
Orientari tehnologice actuale in dezvoltarea si functionarea depozitelor
comerciale 30
10. Perspective ale pietei serviciului de catering 31
Alimentatia stintifica – Preocupari si perspective 32
11. Concluzii si propuneri 33