Analiza impactului serviciului de catering asupra sferei ecoeconomice sociale si turistice

I. Etape in evolutia alimentatiei umane      3
  Studiul alimentatiei - Dezvoltarea istorica a cunostintelor despre
  alimentatie     3
  Consideratii istorice asupra alimentatiei populatiilor de pe teritoriul
  Romaniei        3
  Alimentele      5
   Gastronomia    5
2. Prezentarea serviciului 7
Continut, rol, trasaturi   7
  1. Cateringul comercial  10
  2. Cateringul colectiv   11
                           12
  Tendinte actuale in cateringul din spitale          12
  3. Cateringul de calatorie        12
                           13
   Cateringul in vagoanele restaurant        13
                  14
                         3. Factori de influenta ai pietei     14
                             4. Oferta serviciului de catering 16
5. Cererea serviciului de catering  19
6. Tarifele serciciului de catering 21
7. Managementul activitatii de catering      23
8. Tehnologie culinara     26
  Flux tehnologic          26
  Premizele tehnologice in activitatea de alimentatie publica  26
9. Transport si depozitare 29
  Orientari tehnologice actuale in dezvoltarea si functionarea depozitelor
  comerciale      30
10. Perspective ale pietei serviciului de catering    31
   Alimentatia stintifica – Preocupari si perspective          32
11. Concluzii si propuneri 33