Riscurile privind igiena si securitatea muncii in domeniul prestarilor serviciilor turistice

Argument………………………………………………………………………………
Capitolul     I     -      Prezentarea      generală      a      serviciilor
turistice...........................................
              I.1         .          Servicii          turistice          de
bază........................................................................
......
           I.1.1.  Serviciile de transport………………………………………………
           I.1.2.  Serviciile de cazare…………………………………………………..
           I.1.3.  Serviciile de alimentaţie………………………………………………
      I.2. Servicii turistice suplimentare sau complementare……………………….
           I.2.1. Servicii cu caracter sportive………………………………………..
           I.2.2.  Servicii de tratamente balneo-medicale …………………………..
           I.2.3. Serviciile financiare…………………………………………………
           I.2.4. Servicii cultural-artistice……………………………………………..
           I.2.5.  Servicii cu caracter special…………………………………………….
           I.2.6. Servicii de informare a clientelei turistice………………………….
           I.2.7. Servicii de intermediere………………………………………………
           I.2.8. Servicii diverse………………………………………………………..
Capitolul II - Cadrul general privind norme în securitatea muncii…………………..
      II.1.  Norme în securitatea muncii…………………………………………………
      II.2. Aplicarea sistemului HACCP……………………………………………..
           II.2.1. Criteriile principale……………………………………………………
           II.2.2. Avantajele………………………………………………………………
           II.2.3. Funcţiile şi principiile…………………………………………………..
      II.3. Clasificarea structurilor de primire turistice şi de alimentaţie
………......
           II.3.1. HG nr. 1328/2001……………………………………………………..
           II.3.2.  În  toate  structurile  de   primire   turistice   este
      obligatorie …….
           II.3.3. Criterii minine privind clasificarea…………………………….
Capitolul III - Riscurile în domeniul prestărilor serviciilor
turistice…………………
Capitolul IV - Măsuri de prevenire………………………………………………………..
      IV.I. Igiena individuală…………………………………………………
           IV.I.1. Materiale de întreţinere a
      igienei......................................................
           IV.I.2.Aplicarea     regulilor     de      igiena      personala
      corporală.........................
           IV.I.3. Aplicarea regulilor de igienă la locul de muncă…………………..
                 IV.I.3.1.     Menţinerea      un     mediu     de     lucru
                 sigur................................
                 IV.I.3.2. Necesitatea lucrărilor de curăţire la locul de
           muncă ..........
                 IV.I.3.3. Servirea la mese……………………………………………….
           IV.II. Exploatarea utilajelor,instalaţiilor şi echipamentelor în
      condiţiile respectării normelor de protecţie muncii şi a normelor a
      muncii în conformitate cu specificul locului de muncă, normelor
      P.S.I......................................................
                 IV.II.1. Respectarea normelor P.S.I……………………………………
                 IV.II.2. Aplicarea normelor protecţia muncii………………………
           IV.III.  Aplicarea  regulilor  de  protecţie  şi  de  securitate
      ………………..
                 IV.III.1.  Acordarea  primului   ajutor   în   activităţile
           turistice………….
                 IV.III.2.    Securitatea    clienţilor     pe     parcursul
           sejurului…………………
                 IV.III.3. Protejarea
           mediului.........................................................
           ..............
Concluzii...................................................................
...................................................................