Argument………………………………………………………………………………
Capitolul I - Prezentarea generală a serviciilor
turistice...........................................
I.1 . Servicii turistice de
bază........................................................................
......
I.1.1. Serviciile de transport………………………………………………
I.1.2. Serviciile de cazare…………………………………………………..
I.1.3. Serviciile de alimentaţie………………………………………………
I.2. Servicii turistice suplimentare sau complementare……………………….
I.2.1. Servicii cu caracter sportive………………………………………..
I.2.2. Servicii de tratamente balneo-medicale …………………………..
I.2.3. Serviciile financiare…………………………………………………
I.2.4. Servicii cultural-artistice……………………………………………..
I.2.5. Servicii cu caracter special…………………………………………….
I.2.6. Servicii de informare a clientelei turistice………………………….
I.2.7. Servicii de intermediere………………………………………………
I.2.8. Servicii diverse………………………………………………………..
Capitolul II - Cadrul general privind norme în securitatea muncii…………………..
II.1. Norme în securitatea muncii…………………………………………………
II.2. Aplicarea sistemului HACCP……………………………………………..
II.2.1. Criteriile principale……………………………………………………
II.2.2. Avantajele………………………………………………………………
II.2.3. Funcţiile şi principiile…………………………………………………..
II.3. Clasificarea structurilor de primire turistice şi de alimentaţie
………......
II.3.1. HG nr. 1328/2001……………………………………………………..
II.3.2. În toate structurile de primire turistice este
obligatorie …….
II.3.3. Criterii minine privind clasificarea…………………………….
Capitolul III - Riscurile în domeniul prestărilor serviciilor
turistice…………………
Capitolul IV - Măsuri de prevenire………………………………………………………..
IV.I. Igiena individuală…………………………………………………
IV.I.1. Materiale de întreţinere a
igienei......................................................
IV.I.2.Aplicarea regulilor de igiena personala
corporală.........................
IV.I.3. Aplicarea regulilor de igienă la locul de muncă…………………..
IV.I.3.1. Menţinerea un mediu de lucru
sigur................................
IV.I.3.2. Necesitatea lucrărilor de curăţire la locul de
muncă ..........
IV.I.3.3. Servirea la mese……………………………………………….
IV.II. Exploatarea utilajelor,instalaţiilor şi echipamentelor în
condiţiile respectării normelor de protecţie muncii şi a normelor a
muncii în conformitate cu specificul locului de muncă, normelor
P.S.I......................................................
IV.II.1. Respectarea normelor P.S.I……………………………………
IV.II.2. Aplicarea normelor protecţia muncii………………………
IV.III. Aplicarea regulilor de protecţie şi de securitate
………………..
IV.III.1. Acordarea primului ajutor în activităţile
turistice………….
IV.III.2. Securitatea clienţilor pe parcursul
sejurului…………………
IV.III.3. Protejarea
mediului.........................................................
..............
Concluzii...................................................................
...................................................................