CUPRINS
| | |
| | |
| | |
|Introducere 2 | |
| | |
|Capitolul 1. Timpul liber | |
|3 | |
1.1. Conceptul de timp liber …………………………………………….......
3
1.2. Structura şi utilizarea timpului liber
…………………………………... 4
1.3. Evoluţii în domeniul petrecerii timpului liber
………………………… 9
Capitolul 2. Serviciile turistice
12
2.1. Conţinutul şi importanţa serviciilor turistice
………………………… 12
2.2. Clasificarea serviciilor turistice şi de agrement
……………………… 14
2.2.1. Transporturile turistice …………………………………………
15
2.2.2. Serviciile hoteliere ……………………………………………... 17
2.2.3. Serviciile de alimentaţie ………………………………………...
19
2.2.4. Serviciile de agrement ………………………………………….. 20
2.3. Mutaţii în consumul turistic şi orientarea cererii
spre
formule de vacanţe active ……………………………………………
22
Capitolul 3. Preferinţele studenţilor pentru servicii turistice şi de
agrement
ca modalitate de petrecere a timpului liber
25
3.1. Metodologia de proiectare a cercetarii …………………………………
25
3.2. Principalele rezultate de cercetari
……………………………………... 30
3.3. Concluzii ………………………………………………………………. 35
Concluzii
38
BIBLIOGRAFIE
39