Cuprins
I.Serviciul front-office
1.Variante de organizare a serviciului front-office……………………………4
2.Compartimentul de hol………………………………………………………6
3.Alte compartimente din serviciului front-office…………………………….8
4.Funcţii specifice serviciului front-office…………………………………....9
II.Serviciul de etaj
1.Activitaţi specifice serviciului de etaj………………………………………12
2.Funcţii specifice serviciului de etaj…………………………………………13
3.Organigrama serviciului front-office……………………………………….17
III.Organizarea departamentului de cazare la “Motel-Restaurant Perla
Sighetana”
1.Prezentare generala a “SC IMBERTI COM SRL”…………………….…….17
2.Scurt istoric al “SC IMBERTI COM SRL”……………………………….…20
3.Strucrura organizatorica a “Motelului-Restaurant Perla
Sigheteana”…….…20
IV.Concluzii si propuneri……………………………………………………...….25
Bibliografie……………………………………………………………………
Anexe