|INTRODUCERE |
|CAP.І MIXUL DE MARKETING TURISTIC |
|1.1. Marketingul mix–Instrument de realizare a politicii de |
|marketing |
|1.2.Cei patru piloni ce caracterizează activitatea de marketing |
|1.2.1.Politica de produs |
|1.2.2.Politica de preţ |
|1.2.3.Politica de distribuţie |
| 1.24.Politica promoţională |
|CAP.ІІ POTENŢIALUL TURISTIC AL STAŢIUNII |
|CĂLIMĂNEŞTI –CĂCIULATA |
|2.1. Scurt istoric al zonei |
|2.2.Potenţialul turistic natural |
|2.3.Oferta turistică |
|CAP.ІІІ HOTELUL COZIA |
|3.1.Scurt istoric şi caracterizare generală |
|3.2.Organizarea şi funcţionarea hotelului Cozia |
|3.3.Analiza pieţei şi analiza circulaţiei turistice la Hotelul |
|Cozia |
|CAP.ІV.ELABORAREA POLITICII DE PROMOVARE LA HOTELUL COZIA |
|4.1.Analiza SWOT |
|4.2.Organizarea activităţii promoţionale la hotelul Cozia |
|CONCLUZII |
|BIBLIOGRAFIE |
|ANEXE |
54 pagini