Studiul şi selectia suşelor de levuri autohtone pentru producerea vinurilor spumante (2010)

1. STUDIUL INFORMATIONAL PRIVIND UTILIZAREA SUSELOR DE LEVURI ÎN OENOLOGIE
1.1. Levurile selectionate pentru producerea vinurilor
1.2. Utilizarea levurilor în producerea vinurilor spumante
1.3. Influenta levurilor selectionate asupra calitatii vinurilor spumante
2. CONTINUTUL CERCETARILOR, CONDITIILE SI METODICA REALIZARILOR
2.1. Medii nutritive utilizate în cercetare
2.2. Metodica cercetarilor
2.3. Obiecte de cercetare
2.4. Metode de analiza
3. APRECIEREA COMPARATIVA A DIFERITOR SUSE DE LEVURI SELECTIONATE PENTRU PRODUCEREA VINURILOR SPUMANTE
3.1. Studiul caracterelor culturale, fiziologo-morfologice, biochimice si tehnologice a suselor de levuri autohtone
3.2. Studiul influentei diferitor suse de levuri asupra calitatii vinurilor materie prima pentru spumante
3.3. Studiul influentei diferitor suse de levuri asupra calitatii vinurilor spumante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu