Cuprins
Cap.1. TEMA PROIECTULUI
1.1.Prezentarea produsului
Cap.2.STUDIU DE LITERATURĂ
2.1.Caracteristici generale ale HRP (horse-radish-peroxidation)
2.2.Domenii de utilizare a peroxidazei
2.3.Alcoolul polivinilic
2.3.1.Consideraţii cinetice
2.3.2.Structura şi proprietăţile alcoolului polivinilic
2.3.3.Plastifierea şi utilizarea alcoolului polivinilic
2.4.Metode de imobilizare a enzimelor
2.4.1. Definiţia noţiuniide enzimă imobilizată
2.4.2.Aspecte generale
2.4.3.Istoricul procesului
2.4.4.Alegerea condiţiilor optime de imobilizare
2.4.5. Metode de imobilizare a enzimelor
2.4.5.1.Metode fizice de imobilizare
2.4.5.2.Metode chimice de imobilizare
2.4.6.Tehnici de imobilizare a enzimelor şi celulelor
2.4.7.Avantajele utilizării enzimelor imobilizate
Cap.3. STUDII PRELIMINARE
3.1.Studii de marketing
3.2.Studii de soluţie tehnologică
3.2.1.Alegerea variantei optime
3.3.Studiul de profil şi amplasament
3.3.1.Criterii de alegere a amplasamentului optim
3.4.Studiul de prefezabilitate
3.4.1.Date generale
3.4.2.Estimarea costurilor
3.4.3. Date tehnice ale investiţiei
3.4.4.Finanţarea investiţiei
Cap.4. PROIECTARE TEHNOLOGICĂ
4.1.Chimismul procesului
4.2. Studii fizico-chimice
4.2.1. Modelarea cinetică a procesului
4.2.3. Bilanţul de materiale
4.3.Schema de operaţii
4.4.Schema de proces şi control
4.4.1. Automatizarea reactorului
4.4.2.Reglarea debitului pompelor
4.5.Utilităţi
Cap.5.PROIECTARE DE DETALIU
5.1. Alegerea echipamentelor şi utilajelor
5.1.1.Alegerea reactorului
5.1.2.Alegerea tipului de pompă
5.2.Dimensionarea utilajelor cheie
5.2.1. Dimensionarea mecanică a reactorului cu agitare
5.2.2.Proiectarea tehnologică
5.2.3.Lista cu utilaje
Cap.6.Proiectare de montaj
6.1.Montaj utilaje
6.2.Montaj conducte
Cap.7.Aspecte ecologice şi de protecţia mediului
Cap.8.Elemente de calcul economic
Cap.9.PARTEA EXPERIMENTALĂ
9.1.Concluzii generale
BIBLIOGRAFIE
Pagini 118