Cap. I.-Cerealele
I.1. Generalităţi privind prelucrarea cerealelor
I.1.1. Graul
I.1.2. Secara
I.1.3.Orzul
I.1.4.Orezul
I.1.5.Porumbul
I.2.Caracteristici fizico-chimice ale cerealelor
I.3.Insusiri tehnologice ale cerealelor
I.4. Cerinţe calitative ce trebuie sa îndeplinească cerealele
Cap.II.SEPARAREA IMPURITATILOR
II.1.Eliminarea corpurilor străine
II.2.Separatorul de pietre
II.3Triorul cilindric
II.4.Separarea impurităţilor metalice
II.5.Descojirea şi perierea
II.6.Spălarea
II.7.Condiţionarea
CAP.III.SEPARATOR MAGNETIC DE IMPURITATI
III.1.Separator cu magneti permanenti
III.2.Separatorul electromagnetic
III.3. Măsuri de protecţia muncii pentru separatorul magnetic de impuritati
BIBLIOGRAFIE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu