SUMAR
Introducere
1. Enzime proteolitice de origine microbiana
1.1 Importanta enzimelor protetice
1.2 Microorganisme-producatoare de enzime proteolitice
1.2.1. Surse de obtinerea a complexelor proteolitice
1.3 Mecanismul de actiune si proprietatile proteazelor
1.3.1. Substraturile enzimelor proteolitice
1.3.2 Clasificarea enzimelor proteolitice
1.3.3. Caracteristica proteazelor
1.3.4. Mecanismul de actiune ale unor proteaze
2. Materiale si metode de cercetare
2.1. Obiectul de studii
2.2. Metodele de cercetare
2.2.1. Determinarea activitatii proteolitice
3. Rezultatele de baza ale cercetarilor si analiza lor
3.1. Evaluarea calitativa a unor tulpini de micromicete dupa criteriul de sinteza a proteazelor
3.2. Evidentierea tulpinelor de fungi miceliali – perspectivi producatori de proteaze
3.3. Apreciarea capacitatii de biosinteza a tulpinilor selectate medii cu compozitie modificata
Concluzii
Bibliografie |
|
|
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu