1 Precizări
2 Date biologice
2.1 Aspecte biochimice
2.1.1 Absorbţie, distribuţie şi excreţie
2.1.2 Biotransformare
2.1.3 Efectele zearaleonei asupra enzimelor şi altor parametrii biochimici
2.2 Studii toxicologice
2.2.1 Studii pe termen scurt asupra toxicităţii
2.2.2 Studii pe termen lung asupra toxicităţii şi carcinogenicitătii
2.2.3 Toxicitate în reproducţie
2.2.4 Studii speciale
2.2.4.1 Efecte hormonale
2.3 Observaţii în medicina umană
3 Factori care afectează contaminarea
3.1 Condiţiile de mediu şi climatul
3.2 Procesarea, prepararea şi termotratarea hranei
3.3 Reziduri în tesuturile animale
3.3.1 Muşchi si organe
3.3.2 Ouă
3.3.3 Lapte
4 Comentarii
4.1 Impactul economic al scăderii fertilităţii
Bibliografie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu