Mierea şi Produsele din Miere

I Mierea.
I.1 Introducere.
I.2 Generalitati. 
I.3 Recoltarea si extractia mierii. 
I.4 Lichefierea mierii cristalizate.
I.5 Clasificarea mierii. 
I.6 Caracteristicile fizico-chimice ale mierii. 
I.7 Utilizari. 
I.8 Sorturi de miere. 
I.9 Principalele proprietati terapeutice si curative ale mierii. 
II Produse apicole. 
II.1 Polenul. 
II.1.1 Studii actuale asupra compozitiei si valorii nutritive a polenului
II.1.2 Proprietati terapeutice sau curative ale polenului
II.2 Pastura. 
II.3 Laptisorul de matca
II.4 Propolisul. 
II.5 Ceara de albine. 
II.6 Veninul de albine.
II.7 Apilarnilul. 
III Produse apicole in terapie si cosmetica
Concluzii. 
Bibliografie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu