Contribuţii privind caracterul fizico-chimic şi microbiologic a levurii din
genul Lactobacillus caucasicus, Streptococcus lactis şi Torula sp.
INTRODUCERE
Capitolul 1
INFLUENŢA CO2
CONCENTRAŢIA CO2
INFLUENŢA TEMPERATURII
INFLUENŢA SĂRURILOR MINERALE ASUPRA INTENSITĂŢII FOTOSINTEZEI
INFLUENŢA MICROELEMENTELOR ASUPRA INTENSITĂŢII FOTOSINTEZEI
DATE PRELIMINARE PRIVIND CARACTERIZAREA FIZICO-CHIMICĂ ŞI FITOCHIMICĂ A
LEVURII DE SIMBIOZĂ TORULA sp.
CLARIFICAREA
COLORAREA
FIXAREA
MINERALIZAREA
METODA UNESCU PENTRU CLOROFILĂ
EXTRAGEREA PIGMENŢILOR CLOROFILIENI DIN GRÂUL CONTAMINAT CU SUBSTANŢE
NUTRITIVE DE LA LEVURĂ
Influenţa temperaturii asupra fotosintezei
Influenţa concentraţiei oxigenului
Influenţa apei
Rezultatele determinărilor –prezenţa fungilor pe plantulă şi seminţe de
grâu
Imporatanţa practică a cunoaşterii exigenţelor de nutriţie
pagini 70