Capitolul I
ROLUL ŞI LOCUL PREGĂTIRII ŞI BIOLOGICE ÎN CADRUL ANTRENAMENTULUI SPORTIV
1.2. Pregătirea biologică pentru concurs
Capitolul II REFACEREA DUPĂ EFORT
2.1. Definiţie şi factorii care influenţează refacerea
2.2. Mijloace de refacere
2.3. Refacerea după efortul fizic
Capitolul III OBOSEALA, TIMPUL LIBER, RECREEREA, SPORTUL ŞI CĂLIREA
ORGANISMULUI
3.1. Definiţia oboselii
3.2.Fazele oboselii
3.3. Definirea timpului liber, a recreeri fizice
Capitolul IV BENEFICIILE ACTIVITĂŢII SPORTIVE
4.1. Beneficii fizice
4.2.Beneficiile psihice
4.3. Beneficiile sociale
Capitolul V FACTORII CARE INFLUENŢEZĂ PARTICIPAREA ÎN SPORT ŞI RECREEREA
FIZICĂ
5.1. Factorii care influenţează participarea în sport
2. Bazele sportive pentru recreerea fizică
Capitolul VI CĂLIREA ORGANISMULUI
6.1. Definiţia călirii organismului
6.2. Principiale călirii organismului
6.3. Proceduri de călire
Capitolul VII ASPECTE ALE PREGĂTIRII EDUCAŢIONALE: NOŢIUNI DE IGIENĂ
SPORTIVĂ, ALIMENTAŢIA ŞI SPORTUL
7. 1. Definiţie, obiective, măsuri igienice şi măsuri de prevenire
7. 2. Bazele sportive, instalalţiile şi materialele sportive şi igiena
acestora
7. 3. Principiile alimentare
7. 4.Raţia alimentară - rolul ei în alimentaţia sportivă
7. 5. Susţinătoare de efort şi substanţe nutritive necesare corpului