Întrebări frecvente

Mai jos aveţi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim
1.În ce scop pot folosi materialul primit?
Puteţi folosi materialul primit în orice scop doriţi, dar în limitele legale. Orice text ce ne-a fost achitat devine proprietatea dumneavoastră.  Este chiar recomandat să folosiţi materialele comandate de la noi ca material consultativ, de studiu şi nu ca material finit.
Este responsabilitatea legală a fiecărui client cum foloseste materialul, iar răspunderea  http://licenta-disertatie.blogspot.rose încheie în momentul în care am predat textul comandat de client.
2.Cum şi când efectuez plata?
Plata se face integral la finalizarea materialului. Percepem avans doar pentru elaborarea planului proiectului, respectiv 50 lei, dar acest lucru se face doar când clientul doreşte planul în avans pentru a-l discuta cu profesorul coordonator. Acesta reprezentând un avans evident că se scade din preţul final. După achitarea acestui avans clientul primeşte în maxim 48 de ore pe mail planul proiectului. Dacă clientul doreşte, proiectul se poate preda şi pe fragmente, dar clientul va achita fiecare fragment primit.
3. Cum va fi predat materialul?
Materialul se poate preda personal, prin Poşta Română/Fan Courier sau pe mail, după cum doreşte clientul.Indiferent de forma de predare aleasă de client materialele se predau în format electronic, pe DVD sau pe mail.
4.Care este avantajul lucrărilor la comandă?
Majoritatea universităţilor folosesc SafeAssign din BlackBoard care descopera orice înşiruire de 5 cuvinte ce a mai fost folosită şi în alte lucrări, disponibile pe internet sau din baza domniilor lor de date. Acest soft poate identifica şi secţiunile plagiate dintr-o lucrare, de unde au fost luate şi chiar procentajul de plagiere al unei lucrări. De aceea este foarte important ca lucrarea dumneavoastră să se încadreze în procentajul de plagiat şi citat acceptat de fiecare universitate.
5.Ce oferiţi în plus faţă de restul site-urilor din domeniu?
-          Suntem singurii ce avem clar expus preţul solicitat pentru fiecare serviciu;
-          Nu avem taxe ascunse;
-          Avem peste 120 de colaboratori REALI din toate domeniile. Persoane cu pregătire pe domeniul dumneavoastră, nu adunaţi de pe internet de genul scriepentrubani;
-          Niciodată nu am acceptat şi nu vom accepta colaboratori ce se prezintă de genul: “Am întocmit zeci de proiecte pe orice domeniu”. Este evident că astfel de persoane nu au habar ce înseamnă un material profesionist;
-          Suntem singurii sinceri cu clienţii noştri;
-          Fiecare material este făcut cu grijă, şi la maximul abilităţilor noastre;
-          Oferim confidenţialitate totală clienţilor şi colaboratorilor noştri;
-          Avem clienţi cu care colaborăm de peste 6 ani, şi sute de recomandări, deci ceea ce facem pare a ne ieşi mai bine decât altora.

6.În cât timp va fi gata lucrarea mea?
În mod normal o lucrare nu se poate finaliza în mai puţin de două săptămâni. trebuie să luăm în calcul că un material, chiar unul fără mari pretenţii, trebuie să aibă minim 40 de pagini şi să tastezi 40 de pagini chiar şi după dictare durează. În cazul acestor lucrări este nevoie de documentare anterioară, stabilirea unui plan aproximativ, a bibliografiei ce se va folosi, deci este nevoie de timp. În anumite cazuri se pot face ceva mai repede materialele, dar trebuie să menţionaţi de la început că aveţi un termen mai scurt pentru a vă putea spune dacă putem onora comanda în termenul dat. În schimb pentru prezentările Power Point, şi restul serviciilor oferite de noi, precum inserarea de diacritice, corectarea textelor, etc., predarea se poate face chiar şi în 48 de ore.
7.Cine îmi va elabora materialul?
Unul din colaboratorii noştri specializat pe domeniul dumneavoastră. Colaboratorul nostru nu va afla cine sunteţi, de la ce universitate, sau alte detalii personale, va primi doar indicaţiile dumneavoastră privitoare la modul de elaborare a materialului.
Toţi colaboratorii noştri sunt foarte bine pregătiţi, cu rezultate foarte bune.

8.Voi lua nota 10 cu materialul primit?
Aceasta chiar este o întrebare de nota 10, pentru că foarte multe site-uri promit materiale de nota 10, dar este doar o strategie de marketing. În realitate sunt foarte mulţi factori implicaţi pentru a putea garanta aşa ceva, şi a crede o astfel de promisiune nu e de recomandat. În primul rând contează cât de mult aţi discutat cu profesorul coordonator referitor la cum doreşte domnia sa să fie elaborat materialul. Fiecare profesor are o altă viziune, un material de nota 10 pentru un profesor se poate evalua foarte diferit de un altul. Foarte mulţi profesori ţin cont şi de prezenţa la cursuri, notele obţinute pe parcursul anului, lucruri ce nu ţin de noi. Un ultim aspect foarte important este modul în care prezentaţi materialul. Puteţi primi un material evaluat de nota 10 de profesorul coordonator, dar să aveţi probleme în faţa comisiei, fie din cauza emoţiilor, fie pentru că un membru al comisiei a remarcat un aspect pe care nu îl stăpâniţi suficient de bine şi vă “bombardea” cu întrebări special pentru a vă pune în dificultate. De aceea e foarte important să vă învăţaţi foarte bine materialul, mai ales partea practică şi să vă pregătiţi foarte bine pentru prezentare.
9.Cum se va efectua comunicarea?
Detaliile lucrărilor este recomandat să fie date pe mail pentru că la telefon nu întodeauna sunt reţinute toate detaliile, iar apoi apar discuţii privind nerespectarea unor precizări, deci insistăm pe furnizarea cerinţelor pe mail. Vă rugăm ca adresa de e-mail pe care ne-o veţi furniza să fie una pe care o folosiţi des pentru a menţine uşor contactul pe tot parcursul procesului de redactare.

10.Materialul meu va avea 0 % plagiat?
O altă strategie de marketing extrem de folosită, dar la fel de nerealistă şi lipsită de onestitate. Sunt teme precum U.E., Marketing, P.R., ce întodeauna vor avea o rată de plagiat mai ridicată, nu pentru că au fost plagiate materialele, ci pentru că sunt cuvinte foarte des folosite, ce sunt folosite şi în alte limbi, sub aceaşi formă. Singura formă găsită de un site concurent de a reduce considerabil rata de plagiat, dar nici măcar acolo nu la 0% (deşi domniile lor aşa susţin) este un program ce foloseşte sinonime pentru a înlocui anumite cuvinte, dar calitatea materialelor este sub orice critică. Nu orice sinonim se potriveşte în orice context. Nu trebuie să uităm că trebuie respectată şi rata de citate admisă, căci un proiect format 100% din citate va fi la fel de sever tratat precum unul plagiat 100%. De altfel o altă strategie folosită de un site concurent este de a pune întregul proiect în ghilimele, astfel susţinând că rata de plagiat este 0%, doar rata de citate este depăşită, dar cum nu au promis o rată scăzută de citate şi-au respectat promisiunea, dar asta nu înseamnă că proiectul este viabil.
         În concluzie orice material are o bibliografie, citate, şi o rată de plagiat. Nici măcar lucrările de doctorat, ce sunt înregistrate şi verificate temeinic nu au rată de plagiat de 0%. În cazul nostru rata de plagiat este în general mult sub rata acceptată de majoritatea universităţilor, deci nu sunt probleme nici aici.
         Încheiem acest subiect prin a atrage atenţia clienţilor noştri, şi nu numai, asupra testării ratei de plagiat on-line. Majoritatea site-urilor româneşti ce susţin că testează gratuit rata de plagiat păstrează în baza de date materialul introdus de utilizator şi ulterior se folosesc de material. Evitaţi pe cât posibil testarea on-line a materialelor altfel riscaţi să vă pierdeţi munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu