Managementul Achizitiilor - Cana cu Capac Electric

1. ALEGERE PRODUS
1.1 MOTIVATIE ALEGERE PRODUS
1.2 DESCRIEREA PRODUSULUI. PIATA TINTA. PROFILUL CONSUMATORULUI
1.3 PREVIZIUNEA VANZARILOR
2. ALEGEREA AMPLASARII SI A SPATIULUI DE PRODUCTIE
3. ACHIZITII IN AFARA PRODUCTIEI
4. DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE
4.1 DESCRIERE FLUX TEHNOLOGIC
4.2 NORME DE TIMP
4.3 ACHIZITIONAREA UNUI UTILAJ
4.4 DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE
4.4.1 DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE IN 2012
4.4.2 DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE IN 2013
4.4.3 DETERMINAREA NECESARULUI DE UTILAJE IN 2014
5. DETERMINAREA NECESARULUI DE MATERII PRIME SI MATERIALE(2012,2013,2014)
6. DETERMINAREA NECESARULUI DE PERSONAL
6.1 DETERMINAREA NECESARULUI DE PERSONAL DIRECT PRODUCTIVI
6.2 DETERMINAREA NECESARULUI DE PERSONAL INDIRECT PRODUCTIVI
6.3 DETERMINAREA FONDULUI ANUAL DE SALARII
7.CALCULUL COSTULUI DE PRODUCTIE
7.1COSTURI DIRECTE
7.2 COSTURI INDIRECTE
8.STABILIREA PRETULUI DE VANZARE PE BAZA COSTULUI
9.CALCULUL PRODUCTIEI CRITICE SI AL CIFREI DE AFACERI CRITICE
10.SITUATIA FINANCIARA
11.CONCLUZII
12.BIBLIOGRAFIE