CUPRINS
| | | |
|1 |INTRODUCERE…………………………………………………….… |7 |
| | | |
|2 |Practica serviciilor în alimentaţia publică………... |9 |
|2.1 |Unităţi pentru servirea consumatorilor……………. |9 |
|2.2 |Unităţi de producţie……………………….………………….. |11 |
|2.3 |Unităţi de depozitare şi Păstrare……………………….. |12 |
| | | |
|3 |Noţiuni de gastronomie…..………………………………….. |13 |
|3.1 |Procese tehnologice de bază în alimentaţia | |
| |publică……………………………………………………………... |13 |
|3.1.1 |generalităţi |13 |
|3.1.2 |Prelucrarea materilor prime |13 |
|3.1.3 |tratamente frigorifice |14 |
|3.1.4 |tratamente termice |15 |
|3.2 |Metode, forme şi sisteme de prezentare şi servire a |11 |
| |mărfurilor şi preparatelor…………… | |
|3.2.1 |prezentarea mărfurilor şi preparatelor……………. |15 |
|3.2.2 |forme de servire………………………………………………... |18 |
|3.2.3 |sitemul de servire în restaurant………………………... |18 |
|3.3 |Particularităţi privind promovarea produselor | |
| |catering………….………………………………………………. |19 |
|3.3.1 |GENERALITĂŢI……………………………………………………… |19 |
|3.3.2 |PARTICULARITĂŢIILE CATeRINGULUI INDUSTRIAL………... |19 |
|3.3.3 |particularităţiile cateringului comercial………… |19 |
|3.3.4 |ECHIPAMENTE ŞI TEHNOLOGII ÎN SISTEMUL CATERING…… |20 |
| | | |
|4 |Activitatea economică la S.C. UNAROM | |
| |SRL………………….…………………………………………………. |21 |
|4.1 |Consideraţii generale asupra evoluţiei istorice la | |
| |S.C. UNAROM……………………………………………………. |21 |
|4.2 |Activitatea de producţie şi structura | |
| |organizatorică…………………………………………………. |21 |
|4.3 |Principalii indicatori ai activităţii economice la | |
| |S.C.UNAROM………………………………………………………… |25 |
|4.3.1 |eVOLUŢIA CIFREI DE AFACERI…………………………………... |25 |
|4.3.2 |EVOLUŢIA PROFITULUI…………………………………………… |26 |
|4.3.3 |EVOLUŞIA PRODUCTIVITĂŢII MUNCII………………………….. |28 |
|4.4 |Necesitatea produselor catering în U.M. 01109 |29 |
| |timişoara…………………………………………………………... | |
| | | |
|5 |Concluzii şi propuneri………………………………………… |32 |
| | | |
|Anexe |…………………………………………………………………….…… |35 |
|Bibliograf|…………………………………………………………………….…… |43 |
|ie | | |