CUPRINS - 3 -
INTRODUCERE - 5 -
CAPITOLUL I - 6 -
UNITATEA DE TURISM-CADRU DE MANIFESTARE A SERVICIILOR DE PRESTARE TURISTICă
- 6 -
1.2. Definiţii. Consideraţii generale. - 6 -
1.2. Clasificare serviciilor turistice. - 8 -
1.3. Caracteristici ale serviciilor turistice - 10 -
1.3.1. Intangibilitatea - 10 -
1.3.2. Inseparabilitatea - 10 -
1.3.3. Variabilitatea - 11 -
1.3.4. Perisabilitatea - 11 -
1.3.5. Lipsa proprietăţii - 11 -
1.4. Serviciile turistice - 12 -
1.4.1. Serviciile de cazare - 12 -
1.4.2. Servicii de alimentaţie publică - 13 -
1.4.3. Servicii de agrement - 14 -
1.4.4. Serviciile turistice suplimentare - 14 -
CAPITOLUL II - 17 -
DIVERSIFICAREA SERVICIILOR TURISTICE CA ŞI OPŢIUNE STARTEGICĂ A FIRMELOR. -
17 -
2.1. Tipuri de structuri de primire turistică - 17 -
2.2. Operaţiuni specifice restaurantelor - 21 -
2.2.1. Tipuri de unităţi de alimentaţie - 22 -
2.2.2. Tendinţe înregistrate în sectorul alimentaţiei - 24 -
2.3. Metode şi tehnici de evaluare în turism - 27 -
2.3.1. Principiile evaluării unei unităţi din sfera turismului - 29 -
2.3.2. Informaţiile necesare pentru efectuarea unei lucrări de evaluare -
30 -
2.4. Abordarea evaluării şi metode de evaluare - 31 -
CAPITOLUL III - 36 -
STUDIU DE CAZ EVALUAREA CALITĂŢII SERVICIILOR ÎN CADRUL COMPLEXULUI VALEA
MĂRIEI - 36 -
CONCLUZII - 50 -
BIBLIOGRAFIE - 52 -