Analiza Gradului de Satisfactie a Consumatorilor Turistici in Orasul Botosani - Studiu de Caz Hotel Maria

INTRODUCERE 3
CAP. I. ASPECTE TURISTICE PRIVIND CARACTERISTICILE PIEŢEI TURISTICE 4
1.1. Conţinutul pieţei turistice 4
1.2. Oferta şi cerea turistică 6
1.2.1. Caracteristicile ofertei turistice 6
1.2.3. Caracteristicile cererii turistice 8
1.2.4. Raporturi intre oferta şi cererea turistica 9
1.3. Segmentarea pieţei turistice 11
1.3.1. Alegerea criteriilor de segmentare 11
1.3.2. Operaţionalizarea segmentării 15
1.3.3. Evaluarea segmentelor de piaţă 15
Bibliografie 16
CAP. II. VALORIFICAREA POTENŢIALULUI TURISTIC AL ZONEI TURISTICE BOTOŞANI 17
2.1 Prezentarea bazei tehnico-materiale 17
2.3. Valorificarea potenţialului turistic al zonei Botoşani 22
Bibliografie 27
CAP. III. PREZENTAREA HOTELULUI “MARIA” 28
3.1. Prezentarea generală a hotelului 28
3.2. Cercetare în vederea stabilirii gradului de satisfacţie asupra serviciilor şi produselor hotelului “Maria” 34
3.2.1. Analiza şi interpretarea rezultatelor cercetării 34
Bibliografie 48
CAP. IV CONCLUZII ŞI PROPUNERI 49
Bibliografie finală.51
Anexe.52

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu