Rase de Porcine Importate Crescute pentru Productia de Carne - Landrace, Duroc

Capitolul 1. Importanţa creşterii porcinelor în România
1.1. Originea porcinelor
1.2. Clasificare
1.2.1. Grupa raselor materne
1.2.2 Grupa raselor paterne
 Capitolul 2. Landrace
Capitolul 3. Duroc
Capitolul 4. Indici de reproducţie la suine
Capitolul 5. Sisteme şi metode de îngrăşare a porcinelor
5.1. Factorii de influenţă ai producţiei de carne
5.2. Sisteme de îngrăşare
 5.2.1. Îngrăşarea pentru carne
5.2.2. Îngrăşarea pentru carne şi grăsime (mixtă)
5.2.3 Îngrăşarea pentru grăsime
Capitolul 6. Tehnologia ameliorării porcinelor
6.1 Organizarea ameliorării porcinelor
Capitolul 7. Anexe
 Bibliografie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu