Definirea câmpului studiului 3
2. Constituirea echipei HACCP 4
3. Descrierea produsului şi a metodelor de distribuţie 5
3.1. Descrierea materiilor prime şi a ingredientelor 5
3.2. Descrierea produsului 8
4. Elaborarea şi aprobarea diagramei de flux tehnologic 10
4.1. Diagrama de flux tehnologic al produsului „pâine albă cu cartofi” 10
4.2. Descrierea diagramei de flux 12
4.3. Verificarea diagramenei de fabricaţie 17
5. Analiza pericolelor, identificare şi măsuri pentru prevenirea apariţiei lor 18
6. Determinarea punctelor critice pentru controlul pericolelor identificate 30
7. Determinarea limitelor critice care trebuie respectate pentru ţinerea sub control al fiecărui punct critic de control 34
8. Stabilirea unui sistem de monitorizare a punctelor critice de control 35
9. Documentarea sistemului HACCP 36
10. Verificarea sistemului HACCP 37
10.1 Verificarea de conformitate 37
10.2 Verificarea de eficacitate 37
Concluzii 38
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu