Domeniile de utilizare a frigului artificial....................... 3
Refrigerarea..................................................................... 4
2.1. Aspecte generale privind refrigerarea............................ 5
2.2. Metode de refrigerare..................................................... 6
2.3. Depozitarea produselor refrigerate................................. 13
2.4. Manipularea şi transportul produselor refrigerate.......... 21
3. Congelarea........................................................................ 22
3.1. Aspecte generale privind congelarea.............................. 22
3.2. Metode de congelare....................................................... 26
3.3. Depozitarea produselor congelate.................................. 40
3.4. Ambalarea în cazul produselor congelate...................... 46
3.5. Decongelarea produselor............................................... 49
4. Verigile lanţului frigorific................................................ 51
4.1. Aspecte generale............................................................ 51
4.2. Unităţile industriale....................................................... 52
4.3. Unităţi comerciale......................................................... 65
4.4 Unităţi de transport........................................................ 70
5. Refrigerarea cărnii în carcase.......................................... 77
5.1. Depozitarea cărnii refrigerate în carcase....................... 81
5.2. Congelarea cărnii în carcase.......................................... 83
5.3. Depozitarea carcaselor de carne congelată.................... 86
5.4. Carne tranşată................................................................ 88
Bibliografie........................................................................... 91
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu