Darea de Seama cu Privire la Practica de Productie la Intreprinderea de Profil

INTRODUCERE.3
CAPITOLUL I. Prezentarea generală a S.R.L. „CESTAR” si restaurantului „Miraj.4
I.1. Determinarea tipului restaurantului, forma juridică şi structura organizaţională a acestuia.4
CAPITOLUL II. Meniu – Studiul elaborării meniului în restaurant.6
II.1. Studiul elaborării meniului şi a listelor de preparate şi băuturi. Tehnici şi reguli aplicate.6
II.2. Analiza utilizării în îndeplinirea, deservirea şi tehnica de pregătire a bucatelor naţionale şi europene.9
CAPITOLUL III. Amenajarea tehnologică a unităţii de restauraţie cu mobilier, utilaj tehnologic în sălile de producţie şi de servire.10
III.1. Amenajarea cu utilaj tehnologic.10
III.2. Amenajarea restaurantului cu mobilier.11
III.3. Analiza dotării cu inventar de servire şi pentru lucru în cadrul bucătăriei.12
CAPITOLUL IV. Planul funcţional al restaurantului şi principiile merceologice de aprovizionare a unităţii.16
IV.1. Analiza fluxului tehnologic în bucătăria restaurantului şi elaborarea planului funcţional al unităţii.16
IV.2. Procesului de pregătire a restaurantului în vederea servirii clienţilor. Activitatea de curăţenie, întreţinere, mise-en-place-ul.17
IV.3. Principiile de aprovizionare a restaurantului.23
CAPITOLUL V. Obligaţii generale ale activităţii personalului şi tehnica servirii consumatorilor.26
V.1. Cerinţe de bază privind munca personalului în restaurant.26
V.2. Tehnici şi procedee de servire a clienţilor.29
V.2.1. Comportamentul şi gestica profesională.29
V.2.2. Tehnici privind efectuarea serviciilor.31
Concluzii.34
Bibliografie.35
Anexe.36

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu