MEMORIU TEHNIC
CAPITOLUL I - TEHNOLOGIA FABRICATIEI
I.1. PRODUSUL FINIT
I.1.1. PROPRIETATILE ORGANOLEPTICE ALE INGHETATEI
I.2. CONDITII DE CALITATE , DEPOZITARE, TRANSPORT
CAPITOLUL II – ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICA
II.1. VARIANTE TEHNOLOGICE DE FABRICARE A
ÎNGHEŢATEI
CARACTERISTICILE MATERIILOR PRIME, INTERMEDIARE ŞI AUXILIARE
CAPITOLUL III
BILANŢUL DE MARERIALE ŞI BILANŢUL TERMIC
III.1 BILANŢUL DE MATERIALE
III.2 BILANŢUL TERMIC
CAPITOLUL IV
ALEGEREA ŞI DIMENSIONAREA UTILAJELOR
IV.1 DESCRIEREA PRINCIPALELOR UTILAJE
CAPITOLUL V
CONSUMURI SPECIFICE ŞI RANDAMENTUL DE FABRICAŢIE
CONSUMUL DE MATERII PRIME ŞI AUXILIARE
V.1.1 DIMENSIONAREA VANEI DE PREPARARE A AMESTECULUI
V.1.2 DIMENSIONAREA RĂCITORULUI CU PLĂCI
CAPITOLUL VI
CONTROLUL, REGLAREA ŞI AUTOMATIZAREA PROCESULUI TEHNOLOGIC
CAPITOLUL VII
AMPLASAMENTUL ŞI PLANUL GENERAL AL SECŢIEI DE PRODUCŢIE
VII.1. STRUCTURA PRINCIPALELOR SPAŢII DE PRODUCŢIE ŞI DEPOZITARE
CAPITOLUL VIII
NORME DE PROTECŢIA MUNCII, P.S.I. ŞI IGIENA MUNCII
CAPITOLUL IX
CALCULUL COSTURILOR DE PRODUCŢIE ŞI A INDICATORILOR DE EFICIENŢĂ ECONOMICĂ
130 pag
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu