CUPRINS
pag.
Introducere 1
Capitolul 1. Turismul de croaziera – forma privilegiata a consumului turistic 3
1.1. Scurt istoric al turismului de croaziera 4
1.2. Tendinte inregistrate in evolutia turismului de croaziera 7
1.3. Caracteristici ale turismului de croaziera 8
1.4. Coordonate ale turismului de croaziera 10
1.4.1. Dimensiuni ale turismului de croaziera 10
1.4.2. Principalele destinaţii ale turismului de croaziera 12
1.4.3. Forme ale turismului de croaziera 15
1.5. Masuri si conditii speciale de efectuare a voiajelor 20
Capitolul 2. Particularitatile navelor de croaziera 24
2.1. Particularitati constructive 24
2.2. Serviciile oferite la bordul navelor de croazieră 29
2.2.1. Serviciile de bază 31
2.2.2. Serviciile suplimentare 37
2.3. Echipajul 41
2.3.1. Functiile echipajului 41
2.3.2. Selectia si recrutarea echipajului 55
2.3.3. Recompensarea echipajului 56
2.4. Comunicatiile 58
2.5. Protectia si securitatea pasagerilor 59
Capitolul 3. Situatia actuala a turismului de croaziera in Romania 60
3.1. Turismul de croazieră pe Marea Neagră 60
3.2. Croaziere pe Dunăre 62
CAPITOLUL 4. Studiu de caz la bordul navei de croaziera „STAR PRINCESS” 66
4.1. Booking 67
4.2. Servicii de cazare 68
4.3. Servicii de alimentaţie 69
4.4. Servicii de agrement 70
4.5. Servicii suplimentare 71
4.6. Descrierea croazierei „Eastern Caribbean” 73
4.6.1. Analiza pe baza ratei rentabilitatii 74
Concluzii
Bibliografie
Anexe
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu