CUPRINS
INTRODUCERE ……………. pag . 4
CAPITOLUL 1 : ALIMENTAŢIA PUBLICĂ – SERVICIUL PRINCIPAL ÎN INDUSTRIA TURISMULUI .......... pag . 6
1.1. Particularităţile alimentaţiei ca parte integrată a prestaţiei turistice ............ pag . 6
1.2. Tipuri de unităţi de alimentaţie ................. pag . 11
CAPITOLUL 2 : IMPORTANŢA DIVERSIFICĂRII PRODUCŢIEI CULINARE ÎN DEZVOLTAREA SERVICIILOR DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ .......... pag . 20
2.1. Gastronomia modernă – între artă şi ştiinţă ........... pag . 20
2.2. Influenţe ale tradiţiilor de consum asupra structurii sortimentale a preparatelor culinare ..................................... pag . 23
2.3. Particularităţi tehnologice ale produselor culinare ........... pag . 26
2.4. Diversificarea sortimentală a producţiei culinare şi tendinţe manifestate în România.................. pag . 40
CAPITOLUL 3 : CARACTERIZAREA DE ANSAMBLU A ACTIVITĂŢII S.C. DUNĂREA S.A. ….. pag .44
3.1. Obiectul de activitate al S.C. DUNĂREA S.A. ...... pag . 45
3.2. Oferta de servicii .............. pag . 47
3.2.1. Serviciul de alimentaţie al hotelului Dunărea .... pag . 48
3.2.2. Furnizorii ………………………………….. ………..…………………… pag . 49
3.3. Resurse umane …………………………………………………………......... pag . 50
3.4. Clientela ………………………………………………………………………... pag. 53
3.4.1. Structura clientelei …………………………………………………….. pag . 57
3.5. Promovarea serviciilor ………………………………………………………. . pag .58
3.6. Fidelizarea clientelei …………… pag .59
3.7. Concurenţa locală a hotelului Dunărea .................................................... pag .60
3.8. Înbunătăţirea serviciilor de cazare …………………………………………. pag. 60
3.9. Structura veniturilor …………………………………………………………… pag. 61
CAPITOLUL 4 : ADAPTAREA SERVICIILOR DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ LA EXIGENŢA PREFERINŢELOR CLIENŢILOR .......... pag . 62
4.1. Poziţia restaurantului Dunărea pe piaţa locală şi a serviciilor de alimentaţie ............................. pag . 63
4.2. Particularităţi ale procesului tehnologic pentru diversificarea ofertei preparate ............ pag . 68
4.3. Lista meniu .............................. pag . 70
4.3.1. Asocierea preparatelor cu băuturile ............. pag . 74
4.3.2. Servirea ................. pag . 78
4.4. Posibilităţi de diversificare a ofertei unităţilor de alimentaţie ale Complexului Dunărea ..................................... pag . 79
CONCLUZII ……………………………………………………………………….. pag . 83
BIBLIOGRAFIE …………………………………………………………………….. pag . 87
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu