Proprietăţile fizico-chimice şi senzoriale ale compoziţiilor din fructe cu conţinut redus de zaharoză (2010)

1. METODE DE OBŢINERE ALE GEMULUI ŞI CONFITURII SUB ASPECTUL VALORII NUTRITIVE ŞI PROPRIETĂŢILOR SENZORIALE 
1.1. Caracteristica generală a gemului şi confiturii
1.2. Proprietăţile senzoriale ale gemului şi confiturii din fructe
1.3. Compoziţii şi tehnologii de fabricare ale gemului şi confiturii
1.4. Calitatea şi valoarea nutritivă ale gemului şi confiturii din fructe.  
2. MATERIALE ŞI METODE DE CERCETARE 
2.1. Materiale de cercetare
2.2. Metode fizico-chimice de cercetare
2.3. Metode tehnologice de cercetare
2.4. Analiza datelor experimentale.  
3. TEHNOLOGIA DE OBŢINERE A GEMULUI ŞI CONFITURII CU CONŢINUT REDUS DE ZAHAROZĂ 
3.1. Elaborarea compoziţiilor noi de gem şi confitură cu conţinut redus de zaharoză
3.2. Aprecierea gradului de gust dulce a gemului şi confiturii
3.3. Tehnologia de obţinere a gemului şi confiturii de fructe cu conţinut redus de zaharoză  
4. MODIFICĂRILE FIZICO-CHIMICE ALE GEMULUI DE PRUNE ŞI DE VIŞINE PE PARCURSUL DEPOZITĂRII 
4.1. Caracteristicile fizico-chimice ale gemului de prune şi de vişine
4.2. Modificarea stării oxido-reducătoare a gemului de vişine şi de prune cu conţinut redus de zaharoză în timpul păstrării
4.3. Modificarea caracteristicilor spectrale ale gemului de prune cu conţinut redus de zaharoză în timpul păstrării
4.4. Dinamica alterării microbiologice a gemului neambalat, păstrat în condiţii nereglate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu