CAPITOLUL I. MEMORIU
JUSTIFICATIV
CAPITOLUL II.SCHEMA
TEHNOLOGICĂ
II. 1.
Recepţia calitativă şi cantitativă
II. 2. Filtrarea I
II. 3.
Depozitarea
II. 4.
Filtrarea II
II. 5.
Normalizare
II. 6.
Preîncălzire
II. 7.
Omogenizare
II. 8.
Pasteurizare
II.8. 1. Acţiunea
căldurii asupra microflorei laptelui
II.8. 2. Acţiunea
căldurii asupra componenţilor şi structurii laptelui
II. 9. Răcire
II. 10.
Însămânţare
II. 11.
Ambalare
II. 12.
Termostatare
II. 13. Răcire
II. 14.
Depozitare
CAPITOLUL III.
CARACTERISTICILE
MATERIILOR PRIME, MATERIILOR AUXILIARE ŞI PRODUSULUI FINIT
III. 1.
Caracteristicile materii prime
III.1. Lapte de
vacă
III.1. 1.
Compoziţia laptelui
III.1. 1. 1. Apa
III.1. 1. 2.
Substanţa uscată din lapte
III.1. 1. 2. 1.
Lipidele din lapte
III.1. 1. 2. 2.
Substaţa uscată negrasă din lapte
III.1. 2. 2. 2. 1.
Substanţele azotoase din lapte
III.1. 1. 2. 2. 2.
Glucidele din lapte
III.1. 1. 2. 2. 3.
Substanţele minerale din lapte
III.1. 1. 2. 3.
Enzime. Vitamine
III.1. 2.
Proprietăţile organoleptice şi fizico-chimice ale laptelui
III.1. 2. 1.
Proprietăţile organoleptice ale laptelui
III.1. 2. 2.
Proprietăţile fizice ale laptelui
III.1. 2. 3.
Proprietăţile biochimice ale laptelui
III.1. 2. 4.
Proprietăţile bacteriostatice şi bactericide ale laptelui
III. 2.
Caracteristicile materiilor auxiliare
III.2. 1. Cultura
starter
III.2.2. Lapte
smântânit
III.2. 3.
Coloranţi şi arome
III.2. 4. Zahăr
III. 3.
Caracteristicile produsului finit
CAPITOLUL IV.
BILANŢ DE
MATERIALE. BILANŢ TERMIC
IV. 1. Bilanţ
de materiale
IV. 2. Bilanţ termic
CAPITOLUL V.CALCULUL
NECESARULUI DE MATERII PRIME, MATERII AUXILIARE ŞI UTILITĂŢI
CAPITOLUL VI.CALCULUL
NECESARULUI DE UTILAJE
CAPITOLUL VII.NORME DE
PROTECŢIA MUNCII, PSI ŞI IGIENĂ
Etapele
igienizării
Reguli de
igienizare pentru personalul operativ
BIBLIOGRAFIE
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu