Strategii de Atenuare a Sezonalitatii Produsului Turistic pe Exemplul Firmei SC Inter-Tour SRL Bacau

MOTIVAŢIE 5
CAPITOLUL I 6
PRODUSUL TURISTIC 6
I.1. DEFINIREA PRODUSULUI TURISTIC 6
I.2. CLASIFICAREA PRODUSULUI TURISTIC 10
I.3. CICLUL DE VIAŢĂ AL PRODUSULUI TURISTIC 11
CAPITOLUL II 15
STRATEGII DE MARKETING APLICATE ÎN TURISM 15
II.1.STRATEGII DE PRODUS ÎN TURISM 15
II.2. STRATEGII DE PREŢ ALE PRODUSULUI TURISTIC 18
II.3. STRATEGII DE PROMOVARE ALE PRODUSULUI TURISTIC 21
II.4.STRATEGII DE DISTRIBUŢIE ALE PRODUSULUI TURISTIC 25
CAPITOLUL III 30
SEZONALITATEA TURISTICĂ 30
III.1. VARIAŢII SEZONIERE ÎN TURISM 30
III.2. CICLURILE SEZONIERE DIN TURISM 34
III.3. CONSECINŢELE FACTORILOR DE SEZONALITATE 39
III.4. MĂSURAREA SEZONALITĂŢII 42
III.5. TENDINŢE 43
CAPITOLUL IV 45
PREZENTAREA FIRMEI S.C. INTER-TOUR S.R.L. BACĂU 45
IV.1. PREZENTAREA GENERALĂ A FIRMEI 45
IV.2. SITUAŢIA FINANCIARĂ 49
IV.3. OFERTA PRODUSELOR TURISTICE 51
IV.4. PROMOVAREA PRODUSELOR TURISTICE 54
IV.5. ACTIVITATEA DIN EXTRASEZON 56
IV.6. METODE DE MĂSURARE A SEZONALITĂŢII 60
CONCLUZII 68
ANEXE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu