CUPRINS
CAPITOLUL I. Calitatea mărfurilor şi serviciilor – problemă
centrală a activităţii economice
I.1.Conceptul modern al calităţii mărfurilor şi
serviciilor
I.2. Sistemul calităţii
I.3. Calitate şi competitivitate
I.4. Certificare calităţii mărfurilor şi
serviciilor
I.5. Asigurarea calităţii produselor şi serviciilor
în
corelaţie cu protecţia consumatorului
I.6. Relaţia calitate – înnoire sortimentală –
eficienţă
economică
CAPITOLUL II. Fabricarea berii – 100 de Ani de Bere
II.1. Scurt istoric
II.2. Apariţia fabricii S.C. Ursus S.A. Piteşti
II.3. Procesul de fabricaţie
CAPITOLUL III. Factorii care influenţează calitatea berii
III.1. Materii prime
III.2. Influenţa procesului tehnologic asupra
calităţii
III.3. Condiţii de ambalare, depozitare, păstrare şi
transport pentru menţinerea calităţii berii
CAPITOLUL IV. Calitatea şi defectele berii
IV.1. Clasificarea berilor
IV.2. Proprietăţi fizico – chimice
IV.3. Însuşirile senzoriale ale berii
IV.4. Stabilitatea berii
IV.5. Valoarea nutritivă şi activitatea fiziologică
a berii
CAPITOLUL V. Aspecte privind comercializarea berii fabricate de
S.C. Ursus S.A. Piteşti
V.1.Marca de fabrică a berii – element important al
Garantării calităţii berii
V.2. Aspecte privind comercializare berii pe
piaţa internă
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu