CUPRINS:
CAPITOLUL 1- CALITATEA
1.1 CONCEPTUL DE CALITATE
1.2 CALITATEA PRODUSELOR
1.3 UTILITATEA PRODUSELOR IN RAPORT CU UTILIZATORUL DIRECT – BENEFICIARII
PRODUSELOR
CAPITOLUL 2 – STANDARDUL DE CALITATE
2.1.TERMENUL DE CERTIFICARE
2.2 STANDARDIZAREA . STANDARDELE ISO 9000.
2.3 STANDARDUL ISO 9001- SISTEME DE MANAGEMENT ALE CALITATII
CAPITOLUL 3 –PLANIFICAREA
3.1.PLANIFICAREA CALITATII PRODUSELOR
3.2.PLANUL CALITATII
3.3. PLANURILE STRATEGICE ALE CALITATII
CAPITOLUL 4 –PREZENTAREA SOCIETATII SC AGRO SRL – PRODUCATORUL SI
DISTRIBUITORUL PRODUSULUI :”SALAM DE VARA”
4.1 SC AGRO SRL –DATE GENERALE
4.2 POLITICA INTEGRATA AIN DOMENIUL CALITATII SIGURANTEI ALIMENTELOR SI
MEDIULUI .
CAPITOLUL 5 -INSTRUCTIUNI TEHNOLOGICE DE FABRICARE A PRODUSULUI “SALAM DE
VARA “ PRODUS SC AGRO SRL
5.1 MATERII PRIME UTILIZATE
5.2 MATERII AUXILIARE SI MATERII SECUNDARE UTILIZATE
5.3 RETETA- “SALAM DE VARA” PRODUS SC AGRO SRL
CAPITOLUL 6-PROCEDURI OPERATIONALE
6.1 PROCEDURA OPERATIONALA:CONTROLUL DMM
6.2 PROCEDURA POERATIONALA:VALIDAREA SISTEMULUI HACCP
6.3 PROCEDURA OPERATIONALA:IDENTIFICAREA SI EVALUAREA RISCURILOR
CAPITOLUL 7 –PROCEDURI DE SISTEM
7.1 PROCEDURA DE SISTEM :ACTIUNI PREVENTIVE
7.2 PROCEDURA DE SISTEM : ACTIUNI CORECTIVE
7.3 PROCEDURA DE SISTEM :AUDITURI INTERNE
7.4 PROCEDURA DE SISTEM :CONTROLUL INREGISTRARILOR
7.5 PROCEDURA DE MEDIU: MONITORIZARE SI MASURARE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu