CUPRINS
CAPITOLUL I. CUNOAŞTEREA PIEŢEI ÎREPRINDERII……………………….…....1
1.1.DEFINIREA PIEŢEI………………………………………………………….1
1.2.PARTICIPANŢII ŞI MEDIUL PIEŢEI…………………………………….…3
1.3.STUDIUL DE PIAŢĂ………………………………………………………...6
CAPITOLUL II. DIMENSIUNILE PIEŢEI ÎNTREPRINDERII……………………….11
2.1.INDICATORII DE ESTIMARE A PIEŢEI…………………………………11
2.1.1.CAPACITATEA PIEŢEI………………………………………….11
2.1.2.RATA DE RESTAURAŢIE…………………………………….…12
2.1.3.COTA DE PIAŢĂ………………………………………………....13
2.2.DISTRIBUŢIA SPAŢIALĂ A PIEŢEI……………………………………...14
2.3.SEGMENTAREA PIEŢEI…………………………………………………...18
2.3.1.PROBLEMATICA DEFINIRII……………………………………18
2.3.2.ETAPELE DE SEGMENTARE A PIEŢEI………………………..19
2.3.3.CRITERII DE SEGMENTARE…………………………………………...20
CAPITOLUL III. PRODUSELE ŞI OFERTA PE PIAŢA RODUSELOR
AGROALIMANTARE………………………………………………………………..…23
3.1.PROBLEMATICA CONCEPTUALĂ………………………………………23
3.2.POTENŢAREA ACTIVITAŢII ECONOMICE PRIN PRODUSE ŞI
OFERTĂ…………………………………………………………………………………36
3.3.CONSIDERAŢII PRACTICE PRIVIND PRODUSELE, OFERTA AGRICOLĂ ŞI
AGROALIMENTARĂ ÎN ETAPA ACTUALĂ LA NOI ÎN
ŢARĂ………………………………………………………………………………….....42
CAPITOLUL IV. PREZENTARE GENERALĂ A SOCIETĂŢII COMERCIALE DE
INDUSTRIALIZAREA LAPTELUI MEHEDINŢI……………………………………..45
4.1.FORMA DE ORGANIZARE …………………………………………….…45
4.2.SEDIUL SOCIETAŢII……………………………………………………....45
4.3.OBIECT DE ACTIVITATE PRINCIPAL…………………………………..45
4.4.OBIECTE DE ACTIVITATE SECUNDARE……………………………….45
4.5.SCURT ISTORIC…………………………………………………………....45
4.6.ORGANIZAREA FUNCŢIONALĂ A SOCIETAŢII……………………....46
CAPITOLUL V. STUDIU DE CAZ PRIVIND ACOPERIREA PIEŢEI DE CĂTRE PRODUSELE
SOCIETAŢII COMERCIALE S.C. I.L. S.A. MEHEDINŢI………...….51
CHESTIONAR…………………………………………………………………..53
ANALIZA INFORMAŢIILOR……………………………………………….…55
CAPITOLUL VI. CONCLUZII ŞI PROPUNERI……………………………………….59
BIBLIOGRAFIE………………………………………………………………………....60
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu