CUPRINS
INTRODUCERE……………………………………………………………………….2
CAPITOLUL I. Industria alimentară – prezentare generală
1. Industria alimentară – locul acesteia în economia naţională……...3
2. Proiecte finalizate la nivel regional şi sectorial…………………...4
3. Provocări cu care se confruntă industria alimentară……………....5
4. Obiective principale privind modernizarea industriei alimentare....6
CAPITOLUL II. Analiza strategică a industriei alimentare – studiu de
caz: S.C. ROYAL FOOD S.R.L.
2.1 Plan de afaceri S.C. ROYAL FOOD S.R.L.
……………………...7
2.2 Mix-ul de marketing la S.C. ROYAL FOOD
S.R.L……………..14
CAPITOLUL III. Modelarea deciziei de perfecţionare a activităţii
1. Analiza SWOT a societăţii S.C.ROYAL FOOD
S.R.L………….23
2. Analiza costurilor de operare…………………………………….25
CAPITOLUL IV. Posibilităţi de perfecţionare a
activităţii………………………..27
CONCLUZII …………………………………………………………………………28
BIBLIOGRAFIE……………………………………………………………………...29
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu