CUPRINS
1. CAPITOLUL I - NOŢIUNI GENERALE PRIVIND
PROGRAMUL DE MARKETING
1. Conceptul programului de marketing .
2. Conţinutul şi rolul programului de marketing.
3. Structura programului de marketing.
4. Elaborarea programului de marketing.
5. Executarea programului şi strategia de marketing.
6. Modalităţi de control a programului de marketing.
7. Conceptul de mix – marketingul
2. CAPITOLUL III - MIX- MARKETINGIUL LEGUMELOR DE
SERĂ LA S.C.BERSER. S.A. – BUCUREŞTI.
2.1. Prezentarea S.C. BERSER. S.A.
2.2. Analiza diagnostic a activitaţii S.C. BERSER S.A.
2.3. Diagnoza comercializării legumelor de seră la S.C. BERSER. S.A.
2.4. Mix-Marketingul la S.C. BERSER S.A.
2.4.1 Proiectarea politicii de produs.
2.4.2. Politica de preţ.
2.4.3. Proiectarea politicii de distribuţie.
2.4.4. Proiectarea politicii promoţionale.
2.4.5. Modelul de mix- marketing
3. INFLUENŢA CADRULUI JURIDIC ÎN CONDUCEREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING.
1. Reglementarea juridică a societăţilor comerciale în România.
2. Managementul contractual.
3. Protecţia consumatorului.
4. Libertatea concurenţei în economia de piaţă.
136 pagini
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu