CUPRINS
CUPRINS ……………………………………………………………………………2
INTRODUCERE ……………………………………………………………………3
CAP I . SISTEMUL DE RECOMPENSARE A PERSONALULUI …………………4
1.1Continutul si structura recompenselor …………………………………………….4
1.2 Factorii de influenta in marimea
recompensei.......................................................10
1.3Principiile sistemului de salarizare ………………………………………………16
CAP II MANAGEMENTUL SISTEMULUI DE RECOMPENSARE ......................20
2.1Principii de salarizare abordate din perspectiva manageriala
................................20
2.2. Impactul evaluării posturilor în elaborarea sistemului de
salarizare.....................22
2.3.Sistemele de salarizare şi impactul acestora asupa personalului
...........................25
CAP. III RECOMPENSAREA PERSONALULUI LA, SC HAPPY HOLIDAY ….34
1.Prezentarea agenţiei de turism Happy Holiday.
.......................................................34
3.2. Sistemul de stimulente-important motivator în cadrul agenţiei de
turism HAPPY
HOLIDAY.....................................................................
...............................................39
3.2.1. Subsistemul recompenselor
directe...........................................................39
3.2.2. Subsistemul recompenselor
indirecte........................................................39
3.3. Motivarea angajaţilor în cadrul agenţiei de turism HAPPY
HOLIDAY..............41
3.4. Aprecierea generală asupra rezultatelor
obţinute..................................................42
CONCLUZII …………………………………………………………………...…..48
BIBLIOGRAFIE …………………………………………………………………...49
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu