cUPRINS
Pag
cAP i: prezentarea generală a societăţii…………………………………………..……..…5
1. Scurt istoric al societăţii ………………………………………………..…5
2. Structura organizatorică a societăţii……………………………………… 5
cAP ii: Documentele primare necesare în evidenţa contabilă …………..…….
…………...8
2.1 Documentele Justificative…………………………………………………8
2.2 Documente pentru evidenţa operativă …………………………….……10
2.3 Registrele contabile………………………………………………….…..10
2.4 Documente de sinteză şi raportare………………………………………11
CAP III Organizarea contabilităţii Restaurantului Lloyd
……………..………………….13
3.1 Organizarea contabilităţii
analitice……………………..………………..13
3.2 Contabilitatea sintetică …………………………………………………..14
3.3 Metode de inventariere patrimoniale
………………..……….…………15
CAP IV. Prezentare teoretică privind evidenţa contabilă în cadrul
Restaurantului Lloyd ….16
4.1 Constituirea ……………………………………………………………...16
4.2 Aprovizionarea cu mărfuri, materii prime şi ambalaje
……………….....17
4.3 Obiecte de inventar……………………………………………………....20
4.4 Mijloace fixe …………………………………………………………….22
4.5 Circuitul tehnologic în cadrul unităţii …………………………………..23
4.5.1 Pregătirea preliminară a materiilor prime şi
mărfurilor în unitate....23
4.5.2 Bucătăria ………………………………………………………......23
4.5.3 Barul …………………………………………...………….............25
4.5.4. Pregătirea prealabilă a salonului în vederea
servirii clienţilor…....26
4.5.5 Preluarea, prelucrarea şi achitarea comenzii
…………...………….28 4.5.6 Inventarierea………………………………….…………………....29
4.6 Lista de meniuri……………………………………………………………...31
4.7 Tipuri de mese şi meniuri organizate în cadrul
Restaurantului Lloyd ……...32
Cap V. Prezentare practică a principalelor operaţiuni economico-financiare
ce au loc
în cadrul Restaurantului Lloyd ……………………………………………………..….39
Anexe ………………………………………………………………………………………..…..48
Consideraţii finale ……………………………………………………………………………….55
Bibliografie …………………………………………………………………………….………..57
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu