CUPRINS
|Introducere………………………………………………………………………... |2 |
|Capitolul 1: INDUSTRIA HOTELIERĂ ………………………………..……… |3 |
| | |
| 1.1.Caracteristicile industriei hoteliere……………………………………... |3 |
| 1.2.Lanţurile hoteliere……………………………………………………… |8 |
| 1.3.Hotelul- concept şi caracteristici……………………………………….. |10 |
|Capitolul 2: COMPARTIMENTELE UNUI HOTEL …………………………… |13 |
| | |
| 2.1. Compartimentele de conducere şi administrare………………………... |13 |
| 2.2. Compartimentele interne………………………………………………. |14 |
| 2.3. Compartimentele furnizoare de servicii pentru |15 |
|clienţi…………………. | |
|Capitolul 3: STUDIU DE CAZ- LANŢUL HOTELIER BEST WESTERN |28 |
|INTERNATIONAL………………………………………………………………. | |
| | |
| 3.1. Prezentare lanţului hotelier Best Western |28 |
|International………………... | |
| 3.2. Best Western în România………………………………………………. |29 |
|Capitolul 4: STUDIU DE CAZ - HOTELUL BEST WESTERN PARC BUCUREŞTI |34 |
|…………..…................................................................| |
|....................... | |
| |34 |
| 4.1. Prezentare generală a hotelului………………………………………… |34 |
| 4.2. Capacitatea de cazare şi structura spaţiilor de |35 |
|cazare…………………... | |
| 4.3. Structura organizatorică………………………………………………... |38 |
| 4.4. Tarife de cazare………………………………………………………… |38 |
| 4.5. Compartimentul Resurse Umane (training)……………………………. |0 |
| 4.6. Relaţiile cu concurenţa şi analiza circulaţiei |42 |
|turistice…………………... | |
|Concluzii………………………………………………………………………….. |44 |
|Bibliografie……………………………………………………………………….. |46 |
| | |
|ANEXE | |
| | |
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu