CUPRINS
CAP.I 1.1.ARICULTURA-RAMURĂ A ECONOMIEI NAŢIONALE
1.2.POLITICA AGRARĂ DE FORMARE ŞI CONSOLIDARE A
STRUCTURILOR DE EXPLOATAŢIE DIN AGRICULTURĂ
1.2.1. Dimensiunea şi mărimea exploataţiei agricole
1.2.2. Structura de organizare a exploataţiei agricole.
Structura de proprietate
1.3.POLITICA AGRARĂ DE UTILIZARE RAŢIONALĂ A
RESURSELOR UMANE
1.3.1.Dinamica populaţiei ocupată în agricultură în
intervalul 1990-2000
CAP. II 2.1.PRODUCŢIA AGRICOLĂ VEGETALĂ
2.2.PRODUCŢIA AGRICOLĂ ANIMALĂ
2.2.1. Sistem de producţie în creşterea animalelor
2.2.2. Nivelul, structura şi dinamica efectivului de
animale
2.2.3. Producţia principalelor produse de origine
animală
CAP.III 3.1. CONSUMUL POPULAŢIEI
3.2. CHELTUIELILE ALIMENTARE
3.3. PREŢUL PRODUSELOR ALIMENTARE
CAP.IV ANALIZA EFICIENŢEI ECONOMICE A PRODUCŢIEI AGRICOLE ŞI CĂI DE
CREŞTERE A ACESTEIA – pe exemplul S.C.”ROMAGRIBUZ”S.A.
4.1.PREZENTAREA GENERALĂ A S.C.ROMAGRIBUZ S.A.
4.2.DIAGNOSTICUL ECONOMICO-FINANCIAR AL SOCIETĂŢII ÎN PERIOADA
1998-2000
4.3.PERSPECTIVELE EVOLUŢIEI ÎN VIITOR A ACTIVITĂŢII ECONOMICE A
S.C.ROMAGRIBUZ S.A. 4.3.1.Principalele opţiuni strategice.
Definirea obiectivelor viitoare
4.3.2.Optimizarea structurii culturilor vegetale
4.3.3.Optimizarea efectivului de animale
4.3.4.Proiectarea producţiei medii, a costurilor şi a
veniturilor
4.3.5.Previziuni financiare
CONCLUZII
99 pagini
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu