CUPRINS
CAP.I Importanţa şi necesitatea problemei luate în studiu
1.1 Pagubele provocate de buruieni producţiei vegetale
1.2 Aspecte de ordin social şi economic determinate de combaterea
chimică a buruienilor
CAP.II Cercetări în ţară şi strainătate privind problema luată în
studiu
CAP.III Descrierea cadrului natural
3.1 Aşezarea geografică
3.2 Regimul temperaturilor
3.3 Regimul precipitaţiilor
3.4 Regimul vânturilor
3.5 Aspectul pedologic
3.6 Aspectul geomorfologic
3.7 Aspectul hidrologic
3.8 Vegetaţia
CAP.IV Aspecte economico-organizatorice
4.1 Scurt istoric
4.2 Mijloacele de producţie
4.3 Modul de folosinţă a terenului la S.C. Prodagro S.A. Zorleni
4.4 Organizarea muncii şi a Fermei vegetale "Sârbi"
CAP.V Determinarea gradului de îmburuienare
5.1 Determinarea rezervei de seminţe de buruieni din sol
5.2 Evaluarea gradului de îmburuienare
5.2.1 Metoda vizuală
5.2.2 Metoda numerică
5.2.3 Metoda cantitativ-gravimetrică
5.3 Întocmirea harţilor de îmburuienare
CAP.VI Combaterea buruienilor din principalele culturi la ferma
"Sârbi"
6.1 Consideraţii generale privind combaterea buruienilor din
culturile agricole
6.1.1 Metode preventive de combatere a buruienilor
6.1.2 Metode agrotehnice de combatere a buruienilor
6.1.3 Metode chimice de combatere a buruienilor
6.1.4 Metode biologice de combatere a buruienilor
6.2 Combaterea buruienilor din principalele culturi la ferma "Sârbi"
6.2.1 Combaterea buruienilor din cultura de grâu
6.2.2 Combaterea buruienilor din cultura de porumb
6.2.3 Combaterea buruienilor din cultura de floarea soarelui
CAP.VII Concluzii generale
Bibliografie
Pagini 68