CAPITOLUL I .
ASPECTE GENERALE PRIVIND CULTURA DE SOIA
1.1. Importanta istoricul si originea culturii de soia
1.2. Raspandirea culturii de soia
CAPITOLUL II
CONDITIILE PEDOCLIMATICE ALE ZONEI SI ALE UNITATII
2.1 Pozitia geografica
2.2 Geomorfologia
2.3 Principalele caracteristici ale climei
2.4 Regimul vanturilor
2.5 Higroscopicitatea
2.6 Hidrografie
2.7 Regimul precipitatiilor
2.8 Vegetatia
2.9 Date despre ferma
CAPITOLUL III
SITUATIA CULTURII IN ZONA
3.1 Sistematica
3.2 Soiurile cultivate in Romania
3.3 Zone ecologice
3.4 Prezentarea plantei
3.5 Cerintele fata de clima si sol
3.6 Fazele cresterii si dezvoltarii faziale
CAPITOLUL IV
STADIUL ACTUAL AL CERCETARILOR
CAPITOLUL V
TEHNOLOGIA CULTURII DE SOIA PENTRU BOABE IN CADRUL FERMEI S.C MARETU
5.1 Suprafata cultivata
5.2 Productia programata
5.3 Rotatia culturii
5.4 Soia folosita ca premergatoare pentru alte culturi
5.5 Importanta soiului
5.6 Lucrarile solului pentru cultura de soia
5.7 Pregatirea patului germinativ
5.8 Semanatul
5.8.1 Epoca de semanat
5.8.2 Densitatea plantelor
3. Adancimea de semanat
4. Norma de samanta la hectar
5. Samanta
5.9.Fertilizarea culturii
5.9.1 fertilizarea cu azot
5.9.2 fertilizarea cu fosfor
5.9.3 fertilizarea cu potasiu
5.9.4 cerintele fata de microelemente
5.10 Combaterea buruienilor. Prevenirea si combaterea bolilor si
daunatorilor
5.10 A Combaterea buruienilor
5.10 B Metode de combatere a bolilor si daunatorilor
5.11 Irigarea culturii de soia
5.11.1 Dinamica rezervei initiale
5.11.2 Norma de irigatie
5.11.3 Irigarea culturii de soia in perioada de
vegetatie
5.11.4 Metodele de irigare
5.12 Rercoltarea si valorificarea productiei
5.12.1 Evaluarea productiei
5.12.2 Recoltarea
5.12.3 Reglajele combinei
5.12.4 Planul de gradare
5.12.5 Valorificarea recoltei
5.13 Eficienta economica
CAPITOLUL VI
CONCLUZII GENERALE
BIBLIOGRAFIE
Pagini 58