Introducere
Cap. 1. Surse de informaţii utilizate în predicţia valorii de ameliorare la
ovine
1.1. Performanţele proprii ca sursă de informaţie
1.2. Ascendenţii ca sursă de informaţie
1.3. Descendenţii ca sursă de informaţie
1.4. Colateralii ca sursă de informaţie
Cap. 2. Realizări pe plan mondial şi la noi privind predicţia valorii de
ameliorare la ovine
Cap.3. Scopul lucrării , materialul cercetat
3.1. Scopul lucrării
3.2. Materialul biologic cercetat
Cap.4. Parametrii genetici ai caracterelor studiate
Cap.5. Predicţia valorii de ameliorare
5.1. Predicţia valorii de ameliorare după metoda oficială
5.2. Predicţia valorii de ameliorare prin metodologia BLUP
5.3.Corelaţii parametrice de rang între ierargizarea
indivizilor după valorea de ameliorare
predictată prin cele două metode
Concluzii
BIBLIOGRAFIE