CUPRINS
---------------------Cuprins---------------------
|Denumirea titlurilor |Pagina |
| | |
|1. Compoziţia şi valoarea alimentară a grăsimilor |2 |
| |3 |
|Valoarea alimentară a grăsimilor |4 |
|2. Compoziţia chimică a grăsimilor |6 |
|Grăsimile din regnul animal |9 |
|3. Clasificarea şi sortimentul grăsimilor |9 |
|Plantele Olaginoase |16 |
|a. Grăsimile vegetale |16 |
|1. Sortimentul de ulei |17 |
|2. Caracteristici de calitate |18 |
|Defecte posibile ale uleiului |18 |
|Grăsimi vegetale solide |20 |
|b. Grăsimile alimentare de origine animală |22 |
|4. Ambalarea, marcarea, transportul şi păstrarea |24 |
|grăsimilor alimentare |24 |
|5. Verificarea calităţii grăsimilor |25 |
|Verificarea organoleptică |25 |
|Verificare calităţii uleiului comestibil |26 |
| |26 |
|Verificarea fizico-chimică |26 |
|6. Pro sau contra grăsimilor? |28 |
|Ce sunt grăsimile hidrogenate? |30 |
|Cum să am o alimentaţie naturală? |31 |
|Care sunt dezavantajele uleiului rafinat? | |
|Cum se hidrogenează uleiul vegetal? | |
|Obţinere şi păstrare a calităţii nutritive a uleiurilor | |
| | |