|Introducere …………………………………………………………………. |3 |
|Capitolul 1 – Condiţiile naturale, economice şi organizatorice | |
|ale sectorului didactic de sere şi solarii | |
| |10 |
| 1.1. Caracterizarea climatică a zonei |11 |
|............................................. | |
| 1.2. Regimul termic |11 |
|...............................................................| |
|...... | |
| 1.3. Durata de strălucire a soarelui |12 |
|.............................................. | |
| 1.4. Regimul |13 |
|pluviometric...................................................| |
|........ | |
| 1.5. Descrierea orizonturilor şi | |
|caracterizarea fizico-chimică a solului de pe teritoriul |14 |
|U.Ş.A.M.V. Bucureşti .................... | |
|Capitolul 2 Varza – origine, importanţă, particularităţi | |
|biologice, cerinţe faţă de factorii de vegetaţie şi tehnologia |19 |
|de cultură | |
| 2.1. Originea speciei |19 |
|...............................................................| |
|........ | |
| 2.2. Importanţa culturii |20 |
|...............................................................| |
|.... | |
| 2.3. Particularităţi biologice |24 |
|........................................................... | |
| 2.4. Relaţiile cu factorii de vegetaţie |25 |
|........................................ | |
| 2.5. Tehnologia de cultură a verzei albe |28 |
|........................................ | |
|Capitolul 3 Comportarea unor noi cultivaruri de varză timpurie | |
|la densităţi diferite |38 |
| 3.1. Justificarea |38 |
|temei..........................................................| |
|........... | |
| 3.2. Variante studiate |39 |
|...............................................................| |
|....... | |
| 3.3. Organizarea experienţelor |39 |
|...................................................... | |
| 3.4. Materialul biologic |40 |
|...............................................................| |
|... | |
| 3.5. Tehnologia culturii |41 |
|...............................................................| |
|... | |
| 3.6. Determinări la răsaduri şi plantele de |42 |
|varză ........................... | |
| 3.7 Dinamica recoltărilor la |53 |
|varză................................................... | |
| 3.8. Calculul eficienţei |63 |
|economice...................... .......................... | |
|Concluzii |65 |
|...............................................................| |
|......................................... | |
|Bibliografie |67 |
|...............................................................| |
|..................................... | |
Comportarea unor noi culturi de varză timpurie la densităţi diferite